Doživite Camp Nou isplatnije zahvaljujući partnerstvu između FC Barcelona i TA NogometTour.hr

Spremate li se na putovanje u Barcelonu? Ili već dugo želite vidjeti legendarnog Messija? Imamo za Vas savjet za nezaboravnu atrakciju. Posjeta i razgledavanje Camp Noua je preporuka svima! Zahvaljujući našem partnerstvu s FC Barcelonom ćete uživat u njegovom razgledavanju jeftinije!

TA NogometTour.hr službeni je partner FC Barcelone od 2014. godine i svojim klijentima jamči ne samo za ulaznice za utakmice katalonskog giganta, već i jedinstvene obilaske stadiona po posebnoj cijeni.

Više od tisuću mišljenja o radu i uslugama TA NogometTour.hr, to je pokazatelj kojim se nijedna druga turistička agencija u Hrvatskoj ne može pohvaliti. TA NogometTour.sk ne vodi samo na području sportskih putovanja i ulaznica.

Vodstvo bez konkurencije po broju referenca više od deset tisuća zadovoljnih klijenata od trenutka postojanja tvrtke je tome pokazatelj (2020. godine tvrtka će vjerojatno premašiti granicu iznad 100.000). Više o recenzijama i zadovoljnim klijentima.

Zbog ovoga svega se možete osloniti na TA NogometTour.hr – sve ćemo riješit za Vas i u skladu s Vašim željama. Vaš će zadatak biti samo jedan: uživati na legendarnom stadionu Barcelone!

Što ćete vidjeti na razgledavanju stadiona:

  • klubski muzej s trofejima i aktivnostima
  • tribine Camp Nou
  • domaće klupe za zamjene igrača u kojima sjede igrači Barcelone
  • svlačionice igrača Barcelone
  • oficijalni fan shop

Pogledajte video obilazka i posjete Camp Noua

Sada se nalazite samo korak od poznatog obilazka i posjete Camp Noua! Ispunite obrazac i rado ćemo Vam pripremiti nezaboravno iskustvo. Razgledavanje se može rezervirati zasebno, s ulaznicama ili u sklopu putovanja.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.