Kad putujete u Barcelonu onda putujte sa oficijalnim partnerom

Putnička agencija NogometTour.hr je oficijalni i ponosni partner jednog on največih klubova svijeta – F.C.Barcelona već od Srpnja 2014.god. Kod svake naše ponude možete vidjeti logo oficijalnog agenta za rezervaciju ulaznica.

F.C.Barcelona je simbol Katalonije i moto kluba glasi „više od kluba“ što je poznato cijelom svijetu. Slavni klub spada u one najušpjesnije i najbogatije klubove u historiji nogometa, ima milione navijača na svim kontinentima i jedan je od največih svijetskih sportskih brendova današnjice. Svi klijenti NogometTour.hr mogu zahvaljujuči našem ekskluzivnom partnerstvu koristiti sve naše pogodnosti i ponude koje su na akciji. Garantujemo vam ulaznice po najpovoljnijim cijenama za utakmice FC Barcelona u LaLigi, ligi prvaka, Copa del Rey (kup). Direktna saradnja sa radnicima slavnog kluba je 100% garancija sigurnosti kod plačanja i isporuke ulaznica.

Nudimo takodjer VIP ulaznice u okviru kojih možete uživati u komfortu dok gledate utakmicu, probati lokalne specijalitete ili razgovarati sa lokalnim navijačima ili sa nekom od klubskih legendi. Pogledajte vrhunski nogomet iz druge perspektive. VIP ulaznice raznih kategorija sadrže mnogo pogodnosti: samostalni ulaz na stadion te osvježenje u modernim VIP lounge salonima i prostorima, mogučnost da vam se logo kompanije nalazi na sjedalu, ulaznici ili na zidu VIP lounga, programu utakmice ili na oficijalnom spisku igrača.

Apsolvirali ste već nekoliko domaćih utakmica i posjeta stadionu i učinilo vam se da tome još nešto fali? Sada imate šansu prići nogometnim zvijezdama na samo par metara i uživati u jedinstvenom doživljaju. Nudimo mogučnost leta privatnim klubskim avionom na utakmice u okviru LaLige gdje možete  provesti nezaboravne trenutke u društvu igrača, funkcionera, novinara itd. Kompletan paket „Barca Tour“ sadrži povratnu avionsku kartu klubskim avionom Barcelone, mjesto odigravanja utakmice, transfer privatnih klubskim autobusom (aerodrom-centar/centar-stadion/stadion-aerodrom), ulaznicu u sektor navijača Barcelone. Ukoliko želite doživjeti putovanje u društvu igrača pripremiti ćemo vam kompletan paket sa avionskim kartama do Barcelone i smještaj.