AŽURIRANO | Koronavirus: informacije i upute za klijente TA NogometTour.hr

Kako će koronavirus utjecati na naše planove putovanja? Evo odgovora na često postavljana pitanja.

1. IMATE LI NARUČENO PUTOVANJE / ULAZNICE U TA NOGOMETTOUR.HR?

U našoj putničkoj agenciji činimo sve što je moguće za organiziranje nezaboravnih sportskih iskustava, to je naš glavni posao. Oslanjamo se na stručnjake i nadležna tijela za sigurnosna i zdravstvena pitanja u inozemstvu.

Tim više od 30 članova naše putničke agencije pomno prati trenutnu situaciju i izjave hrvatskih i međunarodnih institucija.

Situacija se razvija po zemljama u inozemstvu različito, ali nakon izjave izvanrednog stanja u Hrvatskoj, primjenjuju se stroge mjere i ograničenja. Mogući scenariji Vaše narudžbe ulaznica / putovanja u TA NogometTour.hr:

a) ako Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Hrvatske republike ne izda zabranu putovanja do određenog odredišta ili odgovorno tijelo zemlje ne proglasi “mjesto zatvorenim”, nema razloga za paniku i Vaše usluge naručivanja u našoj TA bit će pravilno pripremljene;

b) ako preferirate preventivno ne putovati na naručeni sportski događaj, morate slijediti naše Uvjete poslovanja (stavak VIII: Odustajanje od ugovora) koji su bili dio Vaše narudžbe.

c) ako dođe do zabrane putovanja do određenog odredišta ili bude određeno odredište zatvoreno, TA NogometTour.hr će kontaktirati dotične klijente i slijediti će postupak povrata novca.

d) ako organizator utakmice najavi otkazivanje događaja ili odigravanje događaj bez gledatelja, TA NogometTour.hr će kontaktirati dotične klijente i slijediti će postupak povrata novca.

e) ako će doći do otkaza prometna veza, tj. zatvaranje zračne luke, TA NogometTour.hr će kontaktirati dotične klijente i slijedi postupak povrata.

2. NARUČILI STE PUTOVANJE U NEKOJ DRUGOJ TA?

Prije svega, provjerite da li tvrtka s kojom ste sklopili ugovor ispunjava pravni uvjet za rad putničke agencije i ima li trenutno osiguranje u slučaju stečaja putničke agencije (dokumenti osiguranja TA NogometTour.hr dostupni su na uvid OVDJE)

U slučaju pozitivnog rezultata, možete očekivati ​​ozbiljan pristup sa strane određene TA i sličnog postupka kao što je prikazano u prethodnoj točki 1.

Osim obveznog osiguranja u slučaju stečaja TA, TA NogometTour.hr ima i posebnu ponudu putnog osiguranja prilagođenu našoj ponudi i preporučujemo ga svim klijentima koji su zainteresirani za sportska putovanja.

Osim klasičnog pokrivanja troškova povezanih sa zdravstvenim problemima koji su nastali tijekom putovanja (uključuje i klasično putno osiguranje drugih subjekata) uključuje naš proizvod i osiguranje od otkaza putovanja i pokrića troškova povezanih s potrebnim ostankom u inozemstvu u slučaju proglašenja iznimne situacije (tj. karantena).

Drugim riječima, klijenti TA NogometTour.hr imaju jedinstven pristup vrhunskom proizvodu osiguranja bez premca na hrvatskom tržištu.

3. RAZMIŠLJATE LI NAD PUTOVANJEM U INOZEMSTVU?

Zahtjevi Vas, naših klijenata, učinili su nas profesionalcima. Naši vlastiti zahtjevi na razini naše usluge učinili su od nas iskusne putnike koji su u ovo vrijeme spremni savjetovati.

Masivno izvještavanje o bolesti pokrenulo je nekoliko pitanja među ljudima, za Vas sažeto predstavljamo najvažnije odgovore

  • Što učiniti? Uglavnom ne panikarite i ne podležite stresu. Taj sam po sebi može pogoršati zdravstvenu situaciju.
  • Kako se zaštititi od virusa? Redovito perite ruke, koristite maramice za jednokratnu upotrebu kod kihanja ili kašljanja i potporite svoj imunitet zdravim načinom života i preferirajte kretajte.
  • Postoji li razlog za preventivnu kupnju u trgovinama sa osnovnim namjernicama? Nije. Barem za racionalno misleće ljude. Mediji čine temu senzacijom i preferiraju jeftin publicitet pred odgovornim novinarstvom.

Gdje tražiti bitne informacije?

Naš savjet na kraju:

  • Pronalazite kvalitetne i provjerene informacije
  • Slijedite osnovne higijenske navike koje mogu spriječiti širenje virusa ili drugih bolesti.

Tim NogometTour.hr