Najjeftiniji i najomiljeniji. Putujte na AUDI Cup 2019

Najjeftiniji nogometni tour je opet tu! Prisustvujte omiljenom AUDI Cup-u u Minhenskoj Allianz Areni već ovog ljeta. Domaći Bayern će ugostiti još tri ekipe i to je garancija nezaboravnih događaja.

Više od 3000 klijenata je koristilo usluge naše putničke agencije na AUDI Cupu 2017-e (organizira se svake neparne godine). Uživajte i vi na ovom turniru ovog ljeta u društvu nogometnih navijača iz svih zemalja u kojima posluje naša agencija za fantastičnu cijenu.

AUDI Cup je sigurnost da ćete gledati mnogo nogometnih zvijezda koje ćete imati priliku gledati u više dramatićnih utakmica u ugodnim ljetnim danima.Na prethodnom turniru su pored domaćeg Bayerna nastupali i Liverpool, Atletico Madrid i Napoli. Navijači su tako u Allianz Areni uživo posmatrali majstore kakvi su Griezmann, Mane, Salah, Firmino ili Lewandowski.

Aktualno AUDI Cup još uvijek nema potvrđen termin niti učesnike. Međutim sigurno je da će Bavarija ugostiti nogometne gigante. Zbog toga vam preporućujemo iskoristiti našu neobaveznu rezervaciju kako bi iskoristili naše first minute cijene.

Pored nogometa Minhen nudi i veliku gastronomsku ponudu ali i interesantne atrakcije za odrasle i djecu. Nije slučajno da je metropola Bavarije centar arhitekture,bankarstva i turizma. Radujete se spoju laganog turizma i svjetskog nogometa? Osigurajte sebi mjesta na AUDI Cup-u 2019.