Nogometna putovanja ne završavaju, samo se odgađaju na novu sezonu

Koronavirus značajno utjeca na svijet nogometa i putovanja. Međutim, mi u TA NogometTour.hr vjerujemo da nezaboravnim iskustvima sa stadiona nije kraj. Samo se odgađaju.

Svi koji sumnjate ili imate pitanja u vezi s ulaznicama ili putovanjima u vezi s koronavirusom, molimo Vas da koristite naš kontakt obrazac ili direktno telefonski kontaktirate Vašeg trgovca, ne društvene mreže. Facebookom i Instagramom upravljaju administratori, čijih je posao zabavljati. Odgovore na pitanja u vezi koronavirusa pružit će Vam trgovci i logistički tim, kojima se možete obratiti putem navedenog obrasca.

Svaka država odlučila se za preseljavanje, otkazivanje ili odigranje ligaških utakmica bez gledatelja pojedinačno, najčešći rok im je kraj ožujka. Preventivne mjere utjecale su i na europske kupove – Ligu prvaka i Europsku ligu.

Cijelu situaciju pratimo i sve informacije o povratu nogometnih putovanja možete pronaći OVDJE.

I dalje preporučujemo da se pridržavate higijenskih smjernica, dobrog načina života i da izbjegavate veliki broj ljudi ako možete. Ako ste odgađali gledanje serija ili filmova za kasnije, ugodno se zavalite i pogledajte ih. Sada je pravo vrijeme za njih.

Za sljedeću sezonu 2020/2021 preporučujemo iskoristiti trenutnu akciju poklon vaučera. Rado ćemo ih prilagoditi prema Vašim zahtjevima i originalan su dar obitelji, kolegama ili poslovnim partnerima. Barcelona, Real, Chelsea ili B. München. Liga prvaka ili dvoboji nacionalnih timova također su sjajno iskustvo.

Ponuda vrijedi do kraja ožujka. Poklon vaučeri mogu se koristiti za kompletnu ponudu TA NogometTour.hr u razdoblju od 1. 6. 2020. do 31. 5. 2021.

  • 4.000,- HRK vaučer sada samo za 3.200,- HRK (ušteda 800,- HRK)
  • 2.000,- HRK vaučer sada samo za 1.700,- HRK (ušteda 300,- HRK)
  • 500,- HRK vaučer sada samo za 450,- HRK (ušteda 50,- HRK)
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Oni koji su naručili i platili poklon vaučer i ističu u vrijeme kada se stadioni zbog koronavirusa zatvaraju, imaju automatski produženu valjanost. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite nam se putem ovog obrasca NA OVOJ STRANICI.

Uvijek smo se trudili za fer, prijateljski i profesionalan pristup prema Vama. Nadamo se da ćete nam ponovo pokazati povjerenje, uskoro se vidimo na nogometnim putovanjima i zajedno ćemo uživati u nezaboravnim sportskim doživljajima!

Tim TA NogometTour.hr