NogometTour.hr je jedinim Hrvatskim članom prestižne međunarodne organizacije

International Sports Travel Agencies Association (i.s.t.a.a.) okuplja sportske putničke agencije iz više od 50 zemalja širom svijeta. Hrvatsku predstavlja TA NogometTour.hr

i.s.t.a.a. je platforma koja nudi prostor profesionalnim turističkim organizacijama. U svom segmentu je jedna od svjetskih elita. Osim suradnje, pruža mogućnosti i u poslovnom području i u obrazovanju.

Podržava svoje sudionike na pet kontinenata, povezuje ih i nastoji podići profil mogućnosti ulaganja u području sportskog turizma. Također prikuplja podatke o aktivnostima vezanim za ovaj sektor i procjenjuje njihov ekonomski utjecaj na razne sportske događaje.

NogometTour.hr kao aktivni član udruge ima certifikat i pristup mreži i.s.t.a.a. Istovremeno, ima pravo glasa o činjenicama koje se tiču ​​djelovanja Udruge, stječe nove kontakte i dodatna znanja iz područja sportskih putovanja. Razvoj i osiguranje pozitivne reputacije za sportske događaje jedan su od prioriteta ove međunarodne organizacije.

Zahvaljujući ovom partnerstvu, NogometTour.hr neprestajno proširuje ponudu putovanja, posebno na netipična i egzotična odredišta.

i.s.t.a.a. službena web stranica: https://www.istaa.org

Putovanja i ulaznice po Vašoj želji i povoljnim cijenama | NogometTour.hr

Jeste li zainteresirani za nezaboravna sportska iskustva?