NogometTour.hr : Jedinstven projekat za spajanje ljubitelja nogometa i putovanja po mjeri

O Roberte došao si u pravo vrijeme

Ideja o NogometTour.hr se javlja na jesen 2017. godine u potrazi za nekom do sada ne ispričanom pričom na našim prostorima. Naravno da autor ovog teksta nije najpametniji čovjek na svijetu, kao i svi ljudi pokušavam cijeli život pronaći neki životni poziv koji bi me prvenstveno kao čovjeka ispunjavao. Tako me je google pretraživač doveo do ekipe iz Premier Sport Tour, S.R.O. iz Bratislave (FutbalTour.sk). Više o cijeloj priči vezano za našu agenciju možete pronaći u rubrici o nama.

Nogomet ili fudbal kako taj sport na ovim našim prostorima zovemo sam zavolio još kao malo dijete šutajući loptu svakodnevno i uvijek sam se trudio da ostanem na zdravoj strani ovog najpopularnijeg sporta. Kao što sam rekao na početku teksta, životna cesta me nakon kraja nogometne karijere i nekoliko godina rada u velikim preduzećima dovela do mog novog radnog mjesta. Volim ovu igru i cijeli doživljaj i romantiku koju ona svojim ljubiteljima nudi. Želim svakom našem budućem klijentu i poslovnom partneru pružiti nezaboravno putovanje i jedinstven doživljaj . Želimo biti prepoznati kao brend koji će asocirati ljude na nogometna i sportska putovanja i upozavanje novih nogometnih i sportskih običaja i kultura diljem planete.

Moje ime je Mirza Hadžić, Country Manager kompanije Premier Sport Tour S.R.O., Bratislava (FutbalTour.sk), na prostoru Republike Hrvatske (NogometTour.hr), Bosne i Hercegovine (FudbalTour.ba), Republike Srbije (FudbalTour.rs) i Crne Gore (FudbalTour.me). Na raspolaganju stojimo svakom klijentu 24h dnevno sedam dana u sedmici, kontaktirajte nas i mi ćemo Vam pripremiti nezaboravno putovanje po Vašoj mjeri.

Ulaznice i putovanja po mjeri, za pojedince ili grupe

Prva specijalizovana putnička agencija za sportska dešavanja u RH NogometTour.hr nudi široku paletu putovanja prvenstveno na sve nogometne utakmice i ostala sportska dešavanja kao što su Tenis, Košarka, Formula 1, UFC, Hokej, Rukomet i sve ostale sportove koje želite da posjetite. Želite doživjeti jedan team building u nekoj od Evropskih prijestolnica uz neku od najboljih utakmica iz naše ponude?  Uvijek smo u stanju organizovati cijelo putovanje, svejedno da li se radi o pojedincu, dvoje ljudi, familiji, većem društvu, menadžmentu neke kompanije ili o poklonu. Uvijek smo spremni organizovati putovanje po Vašoj mjeri. Za veće grupe na raspolaganju su uvijek naši delegati u svim gradovima gdje nudimo putovanja, kompanija je na tržištu od 2008. godine te je kroz 10 godina svog djelovanja stvorila veliku mrežu zahvaljujući kojoj se svi naši klijenti sa svojih putovanja vraćaju zadovoljni.

Putovanje s kojim ćete uvijek nekoga obradovati

Imate godišnjicu braka ili veze i ne znate šta biste poklonili svom partneru? Poklon vaučer je uvijek dobro rješenje. Želite nagraditi svoju djecu zbog uspjeha u školi nekim putovanjem, nudimo široku paletu putovanja koje smo uvijek spremni organizovati prema Vašim zahtjevima. Imate spremno putovanje i potrebna je samo ulaznica ? Na vodećoj ste poziciji u svojoj firmi i želite iznenaditi svoju ekipu team buildingom? Imamo uvijek spremnu ponudu za firme. Ili pak želite nekog svog poslovnog partnera nagraditi VIP ulaznicom? Za sve Vaše potrebe NogometTour.hr nudi rješenje i uvijek nam je Vaše zadovoljstvo na prvom mjestu.

Ne okljevajte kontaktirajte nas i mi ćemo Vam pripremiti putovanje onako kako vi to želite? Nogomet spaja ljude, dajte nam svoje povjerenje i doživite s nama jedinstven nogometni doživljaj.

Iz ljubavi prema Nogometu !