Poklon vaučer – zajamčena dostava nezaboravnih iskustava

Kakav poklon pokloniti osobi, koja si može kupiti sve što treba? Klasični darovi poput boce su vrlo obični. Ali postoji i druga alternativa. Što mislite o tome da poklonite poklon slavljeniku u obliku iskustva, koje dugo neće zaboraviti? Što mislite o tome da za rođendan darujete poklon vaučer za nogometno putovanje?

AKCIJA: BOŽIĆNI POKLON BONOVI S POPUSTOM

Obradujte svoje najmilije originalnim božićnim poklonom i uštedite!

  • 4.000,- HRK vaučer sada samo za 3.200,- HRK (ušteda 800,- HRK)
  • 2.000,- HRK vaučer sada samo za 1.700,- HRK (ušteda 300,- HRK)
  • 500,- HRK vaučer sada samo za 450,- HRK (ušteda 50,- HRK)

Posebni božićni vaučeri mogu se naručiti 18. 11. – 23. 12. 2019

Poklon vaučer s božićnim popustom možete iskoristiti samo za NogometTour.hr u kalendarskoj godini 2020. Vaučeri u vrijednosti od 2.000,- HRK do 4.000,- HRK mogu se koristiti samo za kupovinu putovanja, vaučer u iznosu od 500,- HRK možete iskoristiti u slučaju ulaznica i putovanja. Više informacija o ponudi božićnog poklon vaučera ćete pronaći OVDJE.

Upozoravamo da se popusti i akcije ne mogu međusobno kombinirati.

Postupak narudžbe:

  1. Izaberite utakmicu iz naše bogate ponude, ili navedite željeni iznos u kojem vaučer želite pokloniti.
  2. Pripremite originalan naslov koji želite napisati na poklon vaučer.
  3. Ispunite sljedeći obrazac (u 5. bodu navedite željeni iznos i naslov koji želite napisati na poklon vaučer).
  4. Putem emaila ćemo Vam poslati račun. Nakon što izvršite uplatu odmah ćemo Vam poslati poklon vaučer u elektronskom obliku (na zahtjev i poštom) ili možete vaučer preuzeti lično na našoj adresi.
  5. Osoba kojoj je poklon vaučer namijenjen može iskoristiti vaučer za kupovinu putovanja ili ulaznice iz naše bogate ponude.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

   

Najniža vrijednost bona je 500,-HRK (da bi bilo moguće iskoristiti božićni popust). Iznos na božićnom poklon vaučeru se može prilagoditi (da bi se primijenio popust, na primjer vaučer u vrijednosti 2.000,-HRK – plaćate 1.700,- HRK). U slučaju vaučera u vrijednosti većoj od 4.000,- HRK popust ostaje u vrijednosti 800,-HRK.

Poklon vaučer s božićnim popustom se može iskoristiti samo za proizvode u kalendarskoj godini 2020. Vaučeri u vrijednosti 2.000,- HRK i 4.000,- HRK mogu se iskoristiti samo za kupnju putovanja, vaučer u vrijednosti 500,- HRK se može iskoristiti za ulaznice i putovanja.

Za jednoga klijenta (sudionika utakmice) se može iskoristiti samo jedan poklon vaučer.

SVE O POKLON BONOVIMA

Koliko postoji ljudi, posebno nogometnih navijača, koji cijeli život žele doživiti svoj omiljeni nogometni klub, ali zapravo nikada ne uspiju.

Međutim, ako čovjek dobije ovakav poklon vaučer, sigurno će ga iskoristiti. Nakon toga, često se dogodi da određeni poklon vaučer završi uokviren na zidu i slavljenika podsjeća na neobičan dar.

Kako doći do poklon bona? Dovoljno Vam je samo nekoliko minuta. Odaberite iz naše bogate ponude putovanja ili bilo kojeg iznosa, osmislite što želite da piše na poklon vaučeru i sve za sve ostalo ćemo se pobrinuti mi! Obrazac možete pronaći na ovoj stranici.

Pogledajte vizual poklon bona, koji ćemo prilagoditi Vašim željama. Kompletnu ponudu putovanja možete pronaći OVDJE.

 

SVE O POKLON BONOVIMA