Putovanja s TA NogometTour.hr bez brige: Imamo najopsežnije osiguranje

Premier Sport Tour s.r.o, pod koju spada TA NogometTour već duže vrijeme surađuje samo s provjerenim i izuzetno pouzdanim partnerima. Kako bi se naši klijenti mogli usredotočiti samo na sjajna sportska i turistička iskustva tijekom putovanja i ne bi morali razmišljati o komplikacijama, nudimo im opet nešto novo i jedinstveno.

Ovaj put u suradnji s MetLifeom, jednom od vodećih međunarodnih osiguravajućih organizacija. Usredotočena je na osiguranje za poduzeća i pojedince, nudeći niz inovativnih proizvoda i usluga uz podršku izvanredne financijske snage.

Kao rezultat toga, milijuni klijenata širom svijeta oslanjaju se na MetLife kako bi zadovoljili svoje specifične potrebe osiguranja. MetLife uspješno posluje u Slovačkoj od 1995. godine. Tvrtka pruža širok spektar proizvoda osiguranja, te je postala sinonim za financijsku sigurnost i profesionalnost u Slovačkoj.

Kompletna zaštita “za nekoliko” eura

Stoga smo za naše klijente pripremili ponudu putnog osiguranja po cijeni od 3,50 eura / osoba / dan u Europi i 5,50 eura / osoba / dan izvan Europe. Osiguranje je posebno prilagođeno nogometnim turnejama i njihovim specifičnostima. Pored standardnog pokrića putnog osiguranja, ono uključuje i otkazivanje putovanja do 90% cijene putovanja.

VAŽNO: Osiguranje je namijenjeno osobama mlađim od 79 godina (navedena granica za godine vrijedi za cijelo razdoblje osiguranja).

Otkazivanje putovanja je prihvatljivo zbog nepredvidivih okolnosti kao što su:

  • kašnjenje leta ili propušteni let iz razloga na koji osiguranik nije mogao utjecati (smrt užeg člana obitelji osiguranika, bolest osiguranika, ozljeda osiguranika, prometna nesreća na putu do zračne luke i druge)
  • ne polijetanje iz razloga zrakoplovne kompanije (npr. štrajk)
  • pogoršanje zdravstvenog stanja putnika koji pati od kronične bolesti i slično.

OPSEG OSIGURAVAJUĆEG OSIGURANJA:

MetLife osiguranje

Prije putovanja svaki klijent dobije Potvrdu o osiguranju u kojoj je naveden kontakt u slučaju nužde ili ako je potrebna medicinska pomoć. Ovu potvrdu je potrebno imati sa sobom tijekom cijelog boravka u inozemstvu.

Naravno da postoji i osiguranje u slučaju stečaja Turističke agencije.

Opće uvjete osiguranja možete pronaći OVDJE.

Informativni dokument za grupno putno osiguranje možete pronaći OVDJE.

Stoga, svoje brige ostavite kod kuće i krenite na put do nezaboravnog sportskog iskustva!