Reakcija TA NogometTour.hr na hitnu izjavu o izvanrednoj situaciji

Poštovani klijenti, prijatelji, kolege i partneri,

svi primjećujemo trenutnu situaciju u vezi s mjerama za sprečavanje širenja koronavirusa u Hrvatskoj i inozemstvu. Ograničenja su na snazi ​​i malo se ljudi usuđuje podcjenjivati ​​ih.

Želimo Vas još jednom obavijestiti da TA NogometTour.hr nastavlja raditi na rješavanju situacije i komunicira sa svim partnerima: klijentima, klubovima, hotelima, zrakoplovnim tvrtkama, dobavljačima, osiguravajućim društvima i, posljednje, ali ne najmanje važno, s državom, da bi smo bili u mogućnosti i mogli Vam dati sve važne i daljne informacije. U našoj otvorenoj komunikaciji ne planiramo ništa mijenjati.

Vrlo je teško pružiti Vam odmah relevantne informacije i odgovore odmah kad se situacija doslovno mijenja iz sata na sat. Na često postavljana pitanja, hoće li se dogoditi sportski događaj koji ste rezervirali, hoće li se Vaše putovanje održati u ožujku, travnju, svibnju, lipnju ili hoće li Vam i kada biti vraćen novac za ulaznice i putovanje koje ste kod nas naručili, u ovom momentu nismo u mogućnosti odgovoriti. Radimo na rješavanju svih problema i povrata sredstava što je prije moguće. Međutim, također i kod nas sve ovisi o tome kada će nama biti vraćena sva sredstva od gore navedenih partnera.

Daljnji razvoj situacije naravno pratimo i pratit ćemo. Ali to ovisi i o brojnim okolnostima koje mi, kao TA, ne možemo kontrolirati i o njima se odlučuje na razini država i njihovih propisa. Najavljena izvanredna situacija je činjenica za koju nijedna institucija i društvo nisu spremni unaprijed i ne mogu se na nju unaprijed pripremiti. Odgovorima, rješenjima ili personalno.

Stoga Vas molimo za strpljenje u rješavanju Vaših zahtjeva, koje upućujete našoj TA i našem osoblju. Radimo na maksimumu i na nikoga od Vas nećemo zaboraviti. Uvijek smo dostupni, preporučujemo da nas kontaktirate uglavnom e-poštom ili putem kontakt obrasca na webu. Možete nas kontaktirati u bilo koje vrijeme. Međutim, imajte na umu da znamo za Vas, vodimo evidenciju o Vašem zahtjevu i ne morate nas podsjećati više puta. Mi nikoga ne ignoriramo.

Molimo Vas budite mirni, slijedite upute i budite na sigurnome. Svi se želimo vratiti normalnom životu u kojem želimo živjeti u zdravlju i slobodi, putovati i poslovati.

U ime cijele TA NogometTour Vam zahvaljujemo.