Poklon vaučeri

Vidjeti i doživiti genijalnu ofenzivu na Anfieldu ili Messijevu genijalnost na Camp Nou? Svako ima svoje tajne želje i tajne snove. Darujte ekskluzivan nogometni doživljaj i obradujte svoje najmilije, prijatelje ili kolege. Dovoljno je odabrati iz naše bogate ponude nogometnih utakmica i mi ćemo Vam pripremiti prilagođeni poklon vaučer točno po Vašim željama.

AKCIJA: POKLON VAUČERI ZA SEZONU 2020/2021 S FIRSTMINUTE POPUSTOM

Iznenadite svoje najmilije originalnim poklonom i uštedite!

 • 4.000,- HRK vaučer sada samo za 3.200,- HRK (ušteda 800,- HRK)
 • 2.000,- HRK vaučer sada samo za 1.700,- HRK (ušteda 300,- HRK)
 • 500,- HRK vaučer sada samo za 450,- HRK (ušteda 50,- HRK)

Akcijski poklon vaučeri mogu se naručiti od 9. – 31. 3. 2020. Mogu se upotrijebiti za kompletnu ponudu TA NogometTour.hr od 1. 6. 2020 do 31. 5. 2021

Vaučeri u vrijednosti 2.000,- HRK i 4.000,- HRK mogu se iskoristiti samo za kupnju putovanja, vaučer od 500,- HRK može se iskoristiti za ulaznice i putovanja.

Najniža vrijednost vaučera može biti 500,- HRK (da bi se mogao iskoristiti popust firstminute). Iznos na poklon vaučeru se možete prilagoditi (da bi se primijenio popust, npr. vaučer u vrijednosti 2.000,- HRK – plaćate 1.700,- HRK). U slučaju vaučera u vrijednosti većoj od 4.000,- HRK popust od 800,- HRK ostaje.

Za jednog klijenta (sudionika utakmice) može se iskoristiti samo jedan poklon vaučer.

Postupak narudžbe:

 1. Izaberite utakmicu iz naše bogate ponude, ili navedite željeni iznos u kojem vaučer želite pokloniti.
 2. Pripremite originalan naslov koji želite napisati na poklon vaučer.
 3. Ispunite sljedeći obrazac (u 5. bodu navedite željeni iznos i naslov koji želite napisati na poklon vaučer).
 4. Putem emaila ćemo Vam poslati račun. Nakon što izvršite uplatu odmah ćemo Vam poslati poklon vaučer u elektronskom obliku (na zahtjev i poštom) ili možete vaučer preuzeti lično na našoj adresi.
 5. Osoba kojoj je poklon vaučer namijenjen može iskoristiti vaučer za kupovinu putovanja ili ulaznice iz naše bogate ponude.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Putovanja i ulaznice po Vašoj želji i povoljnim cijenama | NogometTour.hr

Darujte ekskluzivan nogometni doživljaj i obradujte svoje najmilije, prijatelje ili kolege. Dovoljno je odabrati iz naše bogate ponude nogometnih utakmica i mi ćemo Vam pripremiti prilagođeni poklon vaučer točno po Vašim željama. U nastavku promotrite preporuke na nezaboravna putovanja i također savjete naših zadovoljnih klijenata.

„Puuuuuno hvala za savršeno iskustvo, koje su moj otac i njegov unuk doživjeli tijekom nogometne utakmice Barcelona-Getafe, koju su dobili kao rođendanski poklon. Zahvaljujući Vašim putovanjima i super organizaciji, imat će jedno od najboljih iskustava koje su zajedno doživjeli. Sve je savršeno funkcioniralo počevši od prijevoz, smještaja i same utakmice. Sve što ste obećali također je bilo ispunjeno. Svakako ćemo u budućnosti koristiti Vaše usluge. Hvala još jednom. ”Michaela Tomečková

„Zahvaljujući NogometTouru, dobili smo prekrasan božićni poklon dva dana prije Božića. Sve je bilo organizirano na profesionalnoj razini, počevši od sastanka u zračnoj luci pa do smještaja u Barceloni, nevjerojatnog nogometnog iskustva na Camp Nou do dolaska doma u zoru na Badnjak. Čak smo imali i prekrasno vrijeme, pa smo doslovno mogli uživati u obilasku Barcelone i stadiona Camp Nou. Hvala NogometTouru na nevjerojatnom iskustvu. Svakako ćemo u budućnosti koristiti njihove profesionalne usluge i divan pristup. Za nas velike palčeve gore i svakako preporučamo. “Robert Urminský

Napišite nam detalje svog poklon vaučera i mi ćemo Vas kontaktirati.

U posljednjem odjeljku (odjeljak Pitanja), upišite vrijednost vaučera i što točno želite da piše na vaučeru.

Prednosti poklon vaučera

 • Poklon vaučer možete iskoristiti u raznim prilikama (Božić, rođendan, godišnjicu braka, nagrada za radnika/kolegu)
 • Univerzalan poklon koji će obradovati svakoga
 • Možete odrediti vrijednost koju želite
 • Poklon vaučeri vrijede za sve utakmice i ulaznice koje se nalaze u našoj bogatoj ponudi
 • Obdarovana osoba može izabrati utakmicu koju želi da posjeti
 • Poklon vaučer ćemo Vam dostaviti u elektronskom obliku putem emaila ili na zahtjev putem pošte na točnu adresu
 • Valjanost vaučera je 2 godine od njegovog izdavanja
 • Ispostava poklon vaučera je besplatna

Nakon isporuke možete uzbuđeno gledati suze na licu primatelja. 🙂

dp_uprimna radost dp_radost pokracuje