AC Milan – Juventus

Želite posjetiti šarmantnu Italiju i vidjeti neodoljiv Milano i utakmicu Milana? Onda ste na pravom mjestu! NogometTour.hr Vas vodi u Italiju na utakmicu Milana na nezaboravan provod.

Putovanje avionom na utakmicu AC Milan – Juventus uključuje:

 • POVRATNA AVIONSKA KARTA
  • pogodan spoj: Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar, Osijek
 • SMJEŠTAJ
  • hotel sa 3*, viši standard na upit
 • ULAZNICA
  • osnovne kategorije, bolje kategorije uz nadoplatu
  • ako ste zainteresirani samo za ulaznicu bez prijevoza i smještaja kontaktirajte nas
 • USLUGA DELEGATA
  • kod grupe više od 15 klijenta, ili na zahtjev
 • OSIGURANJE
 • NAŠA PREPORUKA
  • poklonite putovanje kao nezaboravno iskustvo – rado ćemo pripremiti poklon bon po vašoj želji
  • zašto NogometTour.hr? pročitajte procjene zadovoljnih klijenta

Preporučeni program putovanja (u slučaju da se utakmica igra u subotu) :

PETAK: Odlazak u Italiju. Nakon dolaska transfer u hotel (prijava od 14:00).

SUBOTA: Individualan program. Kasnije odlazak na stadion i pratnja utakmice AC Milan – Juventus.

NEDJELJA: Preporučujemo posjetu besplatnih atrakcija (napr. posjeta tvrđave Sforzesco, Casa Milan, Galleria Vittorio Emanuele II., fanshopovi milsnskih klubovova). U slučaju interesa možemo osigurati ulaznice za posjetu lokalnih atrakcija (napr. milanki Dom, opera La Scala, milanski muzej, hop-on hop-off autobus).

PONEDJELJAK: Odjava iz hotela (do 12:00). Nakon odjave transfer na aerodrom.

Putovanje po mjeri: Napišite nam vaše zahtjeve za prijevoz, smještaj, ulaznice, dodatni program i mi ćemo vam pripremiti ponudu točno po vašoj želji.

Mišljenje klijenata o putovanjima AC Milan, Juventus

Iskustva su individualna i mogu se razlikovati.

 • Dojam sa utakmice je bio odličan, u obe utakmice smo uživali jer smo putovali na dvomeč. Predivni Camp Nou i TOP atmosfera na San Siro stadionu na utakmici Lige prvaka. Organizaciji također nema zamjerki, zadovoljni smo svim pruženim sadržajima. Radujemo se sljedećim utakmicama. HVALA!
  Jakub Zdenek | AC Milan - FC Barcelona
 • Najteže je bilo izabrati iz široke ponude fudbalskih utakmica onu pravu. Poslije toga sve je proteklo bez ikakvih problema, instrukcije su bile tačne, prevoz bez problema i predivan fudbalski doživljaj je bio zagarantovan. Zahvaljujemo puno, sa bratom sam maksimalno uživao. Pozdravljam sve momke iz Fudbaltour i radujemo se sljedećem putovanju
  Oldirch Beniček | AC Milan-AS Roma

O klubovima

AC Milan

Klub je osnovan 1899. godine pod imenom Milan Cricket and Football Club od strane Engleza Alfreda Edwardsa i Herberta Kiplina. U njihovu čast klub dobiva ime Milan (kako Englezi zovu grad Milano). Biraju se crveno-crni dresovi, da bi se istakla želja, žestina i velika borbenost ekipe. U prošlosti su za AC Milan navijali pripadnici radničke klase i imigranti sa juga Italije, danas je ovaj klub jedan od najpopularnijih na svijetu. Nakon što su se Rossoneri početkom 80-ih godina našli u krizi kada su čak igrali u Serii B, 1986. godine slavni klub kupuje poznati biznismen Silvio Berlusconi. Tada počinje i nova era kluba sa San Sira. Berlusconi vuče poteze koji su Milan vratili na staze stare slave. U Berlusconijevoj eri AC Milan je osvojio osam naslova prvaka Italije, jedan kup Italije, sedam superkupova Italije, pet puta Ligu Prvaka, pet UEFA superkupova, dva Interkontinentalna kupa, FIFA svjetsko klubsko prvenstvo. Berlusconi prodaje AC Milan 2017. godine kineskom biznismenu Yonghong Li-u. Stadion San Siro je otvoren 1926. godine, stadion je sagradio AC Milan na čelu sa Pierom Pirreli-em.

Juventus

Klupa u ulici Corso Re Umberto, jednoj od najčuvenijih u centru Torina. Našla se tu grupa prijatelja koju je povezivala strast prema fudbalu, toliko posebnoj igri koja je tek nedavno uvezena iz Engleske. Rodila se jedna ideja koja ih je stimulisala da osnuju klub koji će baš u fudbalu naći razlog svog postojanja. Momci su pohađali gimnaziju Massimo D'Aeglio bili su veoma obrazovani a niko od njih nije bio stariji od 17 godina. Zbog toga je ime Juventus, ono označava mladost. Datum je 1. novembar, oni to tada nisu znali ali stvorili su legendu. U svijetu Juve ima oko 170 milijuna navijača, iako neka istraživanja govore i o puno većoj brojki koja doseže i 200 milijuna, a veliki je broj Juventina na dalekom istoku, primjerice u Indoneziji ima oko 15 milijuna navijača Juventusa. Juventus ne samo da je najpopularniji talijanski klub, Juventus je i najtrofejniji talijanski klub s preko 50 službenih trofeja u raznim natjecanjima, što talijanskim, što europskim.