B.Minhen – Schalke

Želite posjetiti Njemačku i Bavariju, pogledati utakmicu Bayern Munchen-a, onda ste na pravom mjestu?!  NogometTour.hr Vas vodi u Njemačku na utakmicu Bayerna  i na nezaboravan provod.

Putovanje avionom na utakmicu Bayern – Schalke 04  uključuje:

 • Povratnu avionsku kartu do Minhena(uključene aerodromske takse)
 • Smještaj 3 noći u odlično lociranom hotelu sa 3*
 • Ulaznicu osnovne kategorije – više kategorije uz nadoplatu
 • Uslugu delegata koji govori BHS jezik (*Za grupe iznad 15 ljudi, za manje grupe uz zahtjev)
  • Za sportskim akcijama po cijelom svijetu putujemo od 2008. godine. Na grupnim putovanjima našim klijentima na usluzi kada su u pitanju stvari vezane uz organizaciju i logistiku uvijek stoje iskusni delegati, za turističke posjete znamenitostima smo uvijek spremni obezbjediti turističkog vodića. Reference / O nama
 • Info linija non stop

Preporučeni program putovanja (u slučaju da utakmica bude u subotu) :

Petak: Let za Minhen i smještaj u hotelu.

Subota: Utakmica Dopunski program: Posjeta lokalnih atrakcija u Minhenu.

Nedelja:  Dopunski program: Posjeta centra i spomenika.

Ponedeljak: Odjava iz hotela, transfer na aerodrom i povratak u Hrvatsku.

Želite putovati u Minhen? Kontaktirajte nas.

Mišljenje klijenata o putovanjima B.Minhen, Schalke 04

Iskustva su individualna i mogu se razlikovati.

 • Želim da se zahvalim vašoj agenciji za predivan doživljaj u Berlinu na utakmici Hertha-Bayern. Sve je proteklo bez ikakvih problema. Transfer je bio dobar i bez problema, autobus odličan, mjesta na stadionu također, delegat i vodič odlični. Još jednom veliko hvala!
  Alexandar Spišiak | Hertha-Bayern
 • Dobar dan svima u Fudbaltour! Želimo vam se zahvaliti u ime cijele porodice. Prisustvovali smo utakmici FC Bayern-FC Koln i bio je to doživljaj koji se ne sreće svaki dan. Kada je moja kćerka rekla da ćemo ovo morati ponoviti (a ne prati i ne voli fudbal), onda nema potrebe da išta više dodajemo. Sve pohvale za organizaciju i vidimo se ponovo. Hvala!
  Marcel Štefani | Bayern Munchen-FC Koln

O klubovima

B.Minhen

Prvih sto godina Bayernove povijesti i uspješne priče počinju i završavaju sa imenom Franz. Zanimljiva je slučajnost da se vođa jedanaest “pobunjenika”, koji su se u noći 27. veljače 1900. sastali u restoranu Gisela kako bi se razdvojili od kluba MTV 1879. i osnovali FC Bayer, zvao Franz (Franz John), jednako kao i legendarni Kaiser (Franz Beckenbauer), koji je u ulozi predsjednika uveo klub u novi milenij. Puno vremena i puno razlika razdvajaju sadašnju i tadašnju situaciju. Franz John osnovao je sa svojim prijateljima Bayern iz ničega i bio je oduševljen relativno skromnim rezultatima, poput pobjede rezultatom 7:2 u prvoj utakmici protiv svog bivšeg kluba MTV 1879. U njegovim počecima, ljudi su Bayern, tada poznat kao Schwabinger Bayern, prepoznavali po slamnatim šeširima koje su nosili njegovi nogometaši. Franz Beckenbauer, s druge strane, bio je jedan od onih koji su pridonijeli da ovaj klub postane ono što danas jest – međunarodno poznat i uspješan klub sa milijunima navijača, institucija koja je davno prerasla okvire njemačkog nogometa. Čak niti u najluđim snovima Franz John nije mogao predvidjeti da će klub koji je osnovao imati takvu budućnost ili da će jednog dana postati prvakom Njemačke, Europe, pa čak i svijeta. Nije mogao ni zamisliti da će se stoljeće kasnije, u rano proljeće 1999. godine, Beckenbauer sastati sa vodećim svjetskim političarima, te da će mu britanski premijer Tony Blair došapnuti kako je upravo on najpoznatija osoba na tom sastanku. Očito je, nešto se nevjerojatno dogodilo u sto godina između vremena dva Franza. Bavarci su najveći i najpopularniji Njemački klub i jedan od najpopularnijih klubova na svijetu.

Schalke 04

Schalke je jedan od najpopularnijih nogometnih klubova u Njemačkoj. Ovaj klub je iz Njemačke pokrajine Vestfalija i njegov najveći rival je Borussia Dortmund. Schalke je prvak njemačke bio u sedam navrata, Njemački kup je osvajao pet puta, pobjednik Kupa UEFA je bio jedan put te pobjednik u Intertoto kupa u dva navrata.