Barcelona – Valencia

Želite posjetiti magičnu Španjolsku i Barcelonu, i pogledati utakmicu Barcelone, onda ste na pravom mjestu?!  NogometTour.hr Vas vodi u Španjolsku na utakmicu Barcelone  i na nezaboravan provod.

Putovanje sa NogometTour.hr  na utakmicu u Barcelonu uključuje:

 • Povratnu avionsku kartu do Barcelona (uključene aerodromske takse)
 • Smještaj 3 noći u odlično lociranom hotelu sa 3*
 • Ulaznicu osnovne kategorije – više kategorije uz nadoplatu
 • Uslugu delegata koji govori BHS jezik (*Za grupe iznad 15 ljudi, za manje grupe uz zahtjev)
  • Za sportskim akcijama po cijelom svijetu putujemo od 2008. godine. Na grupnim putovanjima našim klijentima na usluzi kada su u pitanju stvari vezane uz organizaciju i logistiku uvijek stoje iskusni delegati, za turističke posjete znamenitostima smo uvijek spremni obezbjediti turističkog vodića. Reference / O nama
 • Info linija non stop

 

Preporučeni program putovanja (u slučaju da je utakmica u subotu):

Petak: Let. Po dolasku transfer u hotel i smještaj.

Subota: Dopunski program: Pregled grada i znamenitosti (npr.Sagrada Familia, La Rambla, Park Guell, Casa Batillo, pjevajuća fontana itd.). Razgledavanje stadiona, posjeta klubskog muzeja i kupovina u oficijalnom fan shopu.

Nedjelja: Dopunski program: Posjeta gradskih atrakcija(npr. Plaža Barceloneta, olimpijski areal, Akvarijum, tržnica La Boqueria, tapas pubovi itd.). Slijedi individualni/zajednički odlazak na utakmicu. Poslije utakmice slobodan program.

Ponedjeljak: Odjava iz hotela. Slijedi transfer na aerodrom i povratak u Hrvatsku.

*Program će biti preciziran najkasnije sedam dana prije putovanja.

Jednu stvar morate priznati, i oni najveći protivnici Blaugranas. Umjetnost i nogomet su nastale kako Bi se istaknula Barcelona. Barcelonin „genius loci“ ali i nogomet koji pokazuju lokalni klubovi su neponovljivi i nezaboravni.

Nigdje drugo na svijetu ništa slično nećete doživjeti. Putujte s nama u Barcelonu i Vi. Dopustite da Vas šareni grad  Gaudija i nogometa očara. Naš lokalni vodić će Vam dočarati grad na mjestima kao što su Safeada Familia, Park Guell ili slavno šetalište La Rambla s njenim magičnim ulicama. Večer će se završiti u nekom od tipičnih katalonskih restorana.

Posjetite Barcelonu i uvjerite se da moto  „više od kluba“ nije samo simboličan nego stvarna životna vodilja Katalonaca. FC Barcelona je duša i nezaobilazan dio grada. Simbol jači od bilo kojeg drugog. Dokaz će Vam biti svaka sekunda provedena na najvećem stadionu u Evropi – Camp Nou gdje na svaku utakmicu dolazi 99.000 fanatičnih navijača.

Historiju kluba bogatu pobjedama možete doživjeti u klubskom muzeju ili na razgledavanju stadiona kojim ćete proći od VIP lože sve do nogometnog terena. Ukoliko Vam srce kuca za sport i naravno za plavo-crvene boje onda ste na pravom mjestu, Barcelona nije samo nogometni nego i rukometni i košarkaški gigant.

Želite li doživjeti i ove sportove na svojoj koži? Nikakav problem, pripremit ćemo za Vas i posjet ovim atraktivnim sportovima! Cijelo putovanje i sve aktivnosti ćemo obezbjediti na način da Vi ne morate brinuti dok uživate (ne samo) u nogometnom vikendu u Barceloni.

Želite putovati u Barcelonu? Kontaktirajte nas.

 

 

 

 

Mišljenje klijenata o putovanjima Barcelona, Valencia

Iskustva su individualna i mogu se razlikovati.

 • Dojam sa utakmice je bio odličan, u obe utakmice smo uživali jer smo putovali na dvomeč. Predivni Camp Nou i naelektrisana atmosfera na San Siro stadionu na utakmici Lige prvaka. Organizaciji također nema zamjerki, zadovoljni smo svim pruženim sadržajima. Radujemo se sljedećim utakmicama. HVALA!
  Jakub Zdenek | AC Milan- FC Barcelona
 • Bili smo na utakmici FCB-Atletico Madrid. Atmosfera na utakmici je bila nevjerovatna. Organizacija putovanja bila je vrhunska. Skupa sa kolegom sam doživio maksimum zadovoljstva. Sigurno u budućnosti putujemo opet. Hvala.
  Tomaš Kmet | FC Barcelona- Atletico Madrid

O klubovima

Barcelona

Poduzetnik Hans Gamper, koji je rođen u Winterthuru 22. studenoga 1877. godine, bio je čovjek koji je odlučio pokrenuti nogometni klub u Barceloni, tako što je stavio oglas u lokalni sportski magazin 22. listopada 1899. godine, u kojem je pozvao igrače da se pridruže klubu. Gamper, koji je u Barceloni bio poznat kao Joan, preselio se u glavni grad Katalonije 1898. godine iz poslovnih razloga te je već nakon mjesec dana od stavljanja oglasa u novine, 29. studenog 1899. godine presjedao prvi klupski sastanak u Gimnasu Sole. Zajedno sa Gamperom, Gualteri Wild, Lluis d'Ossó, Bartomeu Terradas, Otto Kunzle, Otto Maier, Enric Kneževim, Pere Cabot, Carles Pujol, Josep Llobet, John Parsons i William Parsons prisustvovali su tom povijesnom okupljanju. Na sastanku je osnovan klub i Englez Gualteri Wild postao je prvi predsjednik, kombinirajući svoje izvršne dužnosti sa igračkima, jer je on, kao i ostatak osnivača, bio prije svega igrač kluba. Od samog početka, igrači su nosili poznate plavo-crvene boje, jedna polovica dresa bila je jedne, a druga polovica dresa druge boje, dok su hlaće bile bijele. Na početku svoje povijesti, klub je grb dijelio sa gradskim, kako bi demonstrirao opredjeljenje za grad. Kasnije, 1910. godine, odbor je odlučio da klub treba svoj vlastiti grb i organizirano je natjecanje kako bi se pronašao najbolji dizajn. Na kraju je pobijedio anonimni natjecatelj, koji je predstavio sadašnji model grba. U prvoj utakmici ikada, Barcelona je igrala protiv Engleskih iseljenika u Bonanovi. Engleski tim, za kojeg su zapravo igrali nekoliko Barcinih igrača, pobijedio je sa 1-0. Barcelona je u Španskim takmičenjima osvojila La Ligu (24 puta), Španski kup (26), Španski Liga-kup (2) te Španski superkup (11). U FIFA i UEFA takmičenjima Barcelona je osvajala Ligu Prvaka (5 puta), Kup pobjednika kupova (4), Kup velesajamskih gradova (3), UEFA superkup (4) te FIFA svjetsko klupsko prvenstvo (2). FC Barcelona Više od kluba - FC Barcelona Més que un club !

Valencia

Valencia Club de Futbol je jedan od najvećih španjolskih nogometnih klubova. Klub je osnovan 1919. godine a na Estadio Mestalla nastupaju od 1923. godine. Valencia je do sada osvojila šest naslova prvaka La Lige, sedam naslova Španjolskog kupa, jedan naslov Kupa UEFA, dva naslova Kupa velesajamskih gradova, jedan naslov Kup pobjednika kupova, dva naslova Europskog superkupa te naslov Španjolskog superkupa. Za popularne "Šišmiše" su nastupali velika imena poput Fernando Morientesa, Predraga Mijatovića, Ariela Ortege, Rubena Baraje, Santiago Canizares, Gaizka Mendieta, Goran Vlaović i drugi