FC Barcelona – Levante

Želite posjetiti magičnu Španjolsku i pogledati utakmicu FC Barcelone za akcijsku cijenu? Onda ste na pravom mjestu! NogometTour.hr Vas vodi u Španjolsku na utakmicu FC Barcelone i na nezaboravan provod!

Putovanje avionom na utakmicu FC Barcelona – Levante uključuje:

 • POVRATNA AVIONSKA KARTA
  • pogodan spoj: Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar, Osijek
 • SMJEŠTAJ
  • hotel sa 3*, viši standard na upit
  • mogućnost produžiti putovanje na više noćenja
 • ULAZNICA
 • USLUGA DELEGATA
  • kod grupe više od 15 klijenta, ili na zahtjev
 • OSIGURANJE
 • NAŠA PREPORUKA
  • poklonite putovanje kao nezaboravno iskustvo – rado ćemo pripremiti poklon bon po vašoj želji
  • zašto NogometTour.hr? pročitajte procjene zadovoljnih klijenta

 

Preporučeni program putovanja (u slučaju da se utakmica igra u nedjelju) :

NEDJELJA: Odlazak u Španjolsku. Nakon dolaska transfer u hotel (prijava od 14:00). Individualan program. Kasnije odlazak na stadion i pratnja utakmice FC Barcelona – Levante. 

PONEDJELJAK: Odjava iz hotela (do 12:00). Preporučujemo posjetu besplatnih atrakcija (npr. posjeta Olimpijskoga areala + tvrđava na vrhu Montjuic, pjevajuće fontane, plaža Barceloneta sa barovima i noćnim klubovima). U slučaju interesa možemo osigurati ulaznice za posjetu lokalnih atrakcija (npr. Sagrada Familia, Park Guell, Akvarij, obilasci nogometnih stadiona). Kasnije transfer na aerodrom.

Putovanje po mjeri: Napišite nam vaše zahtjeve za prijevoz, smještaj, ulaznice, dodatni program i mi ćemo vam pripremiti ponudu točno po vašoj želji.

Upozoravamo da se popusti i akcije ne mogu međusobno kombinirati.

Mišljenje klijenata o putovanjima FC Barcelona

Iskustva su individualna i mogu se razlikovati.

 • Dojam sa utakmice je bio odličan, u obe utakmice smo uživali jer smo putovali na dvomeč. Predivni Camp Nou i TOP atmosfera na San Siro stadionu na utakmici Lige prvaka. Organizaciji također nema zamjerki, zadovoljni smo svim pruženim sadržajima. Radujemo se sljedećim utakmicama. HVALA!
  Jakub Zdenek | AC Milan - FC Barcelona
 • Bili smo na utakmici FCB-Atletico Madrid. Atmosfera na utakmici je bila nevjerovatna. Organizacija putovanja bila je vrhunska. Skupa sa kolegom sam doživio maksimum zadovoljstva. Sigurno u budućnosti putujemo opet. Hvala.
  Tomaš Kmet | FC Barcelona- Atletico Madrid

O klubovima

FC Barcelona

Poduzetnik Hans Gamper, koji je rođen u Winterthuru 22. studenoga 1877. godine, bio je čovjek koji je odlučio pokrenuti nogometni klub u Barceloni, tako što je stavio oglas u lokalni sportski magazin 22. listopada 1899. godine, u kojem je pozvao igrače da se pridruže klubu. Gamper, koji je u Barceloni bio poznat kao Joan, preselio se u glavni grad Katalonije 1898. godine iz poslovnih razloga te je već nakon mjesec dana od stavljanja oglasa u novine, 29. studenog 1899. godine presjedao prvi klupski sastanak u Gimnasu Sole. Zajedno sa Gamperom, Gualteri Wild, Lluis d'Ossó, Bartomeu Terradas, Otto Kunzle, Otto Maier, Enric Kneževim, Pere Cabot, Carles Pujol, Josep Llobet, John Parsons i William Parsons prisustvovali su tom povijesnom okupljanju. Na sastanku je osnovan klub i Englez Gualteri Wild postao je prvi predsjednik, kombinirajući svoje izvršne dužnosti sa igračkima, jer je on, kao i ostatak osnivača, bio prije svega igrač kluba. Od samog početka, igrači su nosili poznate plavo-crvene boje, jedna polovica dresa bila je jedne, a druga polovica dresa druge boje, dok su hlaće bile bijele. Na početku svoje povijesti, klub je grb dijelio sa gradskim, kako bi demonstrirao opredjeljenje za grad. Kasnije, 1910. godine, odbor je odlučio da klub treba svoj vlastiti grb i organizirano je natjecanje kako bi se pronašao najbolji dizajn. Na kraju je pobijedio anonimni natjecatelj, koji je predstavio sadašnji model grba. U prvoj utakmici ikada, Barcelona je igrala protiv Engleskih iseljenika u Bonanovi. Engleski tim, za kojeg su zapravo igrali nekoliko Barcinih igrača, pobijedio je sa 1-0. Barcelona je u Španskim takmičenjima osvojila La Ligu (24 puta), Španski kup (26), Španski Liga-kup (2) te Španski superkup (11). U FIFA i UEFA takmičenjima Barcelona je osvajala Ligu Prvaka (5 puta), Kup pobjednika kupova (4), Kup velesajamskih gradova (3), UEFA superkup (4) te FIFA svjetsko klupsko prvenstvo (2). FC Barcelona Više od kluba - FC Barcelona Més que un club !