Inter Milan – Juventus

Želite posjetiti šarmantnu Italiju i vidjeti neodoljiv Milano i utakmicu Intera? Onda ste na pravom mjestu! NogometTour.hr Vas vodi u Italiju na utakmicu Intera i na nezaboravan provod.

 * PONUDA JE INFORMATIVNOG KARAKTERA. ISPUNITE NEOBVEZNU REZERVACIJU I NAKON ŽRIJEBA NOVE SEZONE ĆEMO VAS KONTAKTIRAT KAO PRVIH! *

Putovanje avionom na utakmicu Inter Milan – Juventus uključuje:

 • POVRATNA AVIONSKA KARTA
  • pogodan spoj: Trst, Venecija, Budimpešta, Beč, Zagreb, Split, Zadar
 • SMJEŠTAJ
  • hotel sa 3*, viši standard na upit
 • ULAZNICA
  • osnovne kategorije, bolje kategorije uz nadoplatu
  • ako ste zainteresirani samo za ulaznicu bez prijevoza i smještaja kontaktirajte nas
 • USLUGA DELEGATA
  • na putovanjima u Milano asistiraju našim klijentima iskusni delegati
 • OSIGURANJE
 • NAŠA PREPORUKA
  • poklonite putovanje kao nezaboravno iskustvo – rado ćemo pripremiti poklon bon po vašoj želji
  • zašto NogometTour.hr? pročitajte procjene zadovoljnih klijenta

Preporučeni program putovanja (u slučaju da se utakmica igra u nedjelju) :

PETAK: Odlazak u Italiju. Nakon dolaska transfer u hotel (prijava od 14:00).

SUBOTA: Preporučujemo posjetu besplatnih atrakcija (napr. posjeta tvrđave Sforzesco, Casa Milan, Galleria Vittorio Emanuele II., fanshopovi milsnskih klubovova). U slučaju interesa možemo osigurati ulaznice za posjetu lokalnih atrakcija (napr. milanki Dom, opera La Scala, milanski muzej, hop-on hop-off autobus).

NEDJELJA:  Individualan program. Kasnije odlazak na stadion i pratnja utakmice Inter Milan – Juventus.

PONEDJELJAK: Odjava iz hotela (do 12:00). Nakon odjave transfer na aerodrom.

Putovanje po mjeri: Napišite nam vaše zahtjeve za prijevoz, smještaj, ulaznice, dodatni program i mi ćemo vam pripremiti ponudu točno po vašoj želji.

Mišljenje klijenata o putovanjima Inter Milan, Juventus

Iskustva su individualna i mogu se razlikovati.

 • Učestvovao sam na ovom putovanju na utakmicu Inter-Milan. Za vrijeme putovanja nije nastao ni najmanji problem, sve je proteklo po dogovoru i planu. Pred autobusom smo dobili kovertu sa informacijama i ulaznicom. Putovali smo komfornim autobusom koji je bio opremljen savremenom opremom. Poslije dolaska u Milano metroom smo stigli do centra grada gdje je slijedio slobodan program i posjete znamenitostima. Kada je došlo vrijeme utakmice krenuli smo iz centra grada na San Siro. Događaj za pamćenje. Naelektrisana atmosfera se osjećala svuda oko stadiona. Utakmica je bila odlična, vidjeli smo 5 golova. Derbi u Milanu ima svoju čar. Tribine su bile rasprodane i zaista smo uživali svaki minut ovog putovanja. Ne preostaje nam ništa drugo nego da preporučimo fudbaltour agenciju svim ljubiteljima fudbala. Pozdrav.
  Milan Schmidt | Inter Milan-AC Milan
 • S fudbaltourom sam putovao na ovu utakmicu. Na pitanja u mailu su odgovarali brzo, pružali su sve potrebne informacije, put je protekao u najboljem redu i stigli smo i prije očekivanja. Sve preporuke za ovu agenciju!
  Jaroslav Ježek | AC Milan-Juventus

O klubovima

Inter Milan

Klub je osnovan 1908. godine pod nazivom Internazionale Milano nakon raskola milanskog kriket i nogometnog kluba (u kojem se nalazilo 44 članova). Grupa talijana i švicaraca bila je nesretna usred dominacije talijana u klubu AC Milan, te su osnovali Internazionale. Pristalice Intera su uglavnom pripadnici srednje i visoke klase. Inter na San Siru nastupa od 1947. godine. Iako je Giuseppe Meazza nastupao za oba kluba, veći trag je ostavio u Interu. Naziv Giuseppe Mezza koriste uglavnom navijači Intera dok navijači Milana koriste prvobitni naziv San Siro.

Juventus

Klupa u ulici Corso Re Umberto, jednoj od najčuvenijih u centru Torina. Našla se tu grupa prijatelja koju je povezivala strast prema fudbalu, toliko posebnoj igri koja je tek nedavno uvezena iz Engleske. Rodila se jedna ideja koja ih je stimulisala da osnuju klub koji će baš u fudbalu naći razlog svog postojanja. Momci su pohađali gimnaziju Massimo D'Aeglio bili su veoma obrazovani a niko od njih nije bio stariji od 17 godina. Zbog toga je ime Juventus, ono označava mladost. Datum je 1. novembar, oni to tada nisu znali ali stvorili su legendu. U svijetu Juve ima oko 170 milijuna navijača, iako neka istraživanja govore i o puno većoj brojki koja doseže i 200 milijuna, a veliki je broj Juventina na dalekom istoku, primjerice u Indoneziji ima oko 15 milijuna navijača Juventusa. Juventus ne samo da je najpopularniji talijanski klub, Juventus je i najtrofejniji talijanski klub s preko 50 službenih trofeja u raznim natjecanjima, što talijanskim, što europskim.