Inter Milano – AC Milan

Želite posjetiti šarmantnu Italiju i vidjeti neodoljiv Milano i utakmicu Intera? Onda ste na pravom mjestu! NogometTour.hr Vas vodi u Italiju na utakmicu Intera i na nezaboravan provod.

Putovanje avionom na utakmicu Inter Milan – AC Milan uključuje:

 • POVRATNA AVIONSKA KARTA
  • pogodan spoj: Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar, Osijek
 • SMJEŠTAJ
  • hotel sa 3*, viši standard na upit
 • ULAZNICA
  • osnovne kategorije, bolje kategorije uz nadoplatu
  • ako ste zainteresirani samo za ulaznicu bez prijevoza i smještaja kontaktirajte nas
 • USLUGA DELEGATA
  • kod grupe više od 15 klijenta, ili na zahtjev
 • OSIGURANJE
 • NAŠA PREPORUKA
  • poklonite putovanje kao nezaboravno iskustvo – rado ćemo pripremiti poklon bon po vašoj želji
  • zašto NogometTour.hr? pročitajte procjene zadovoljnih klijenta

Preporučeni program putovanja (u slučaju da se utakmica igra u nedjelju) :

PETAK: Odlazak u Italiju. Nakon dolaska transfer u hotel (prijava od 14:00).

SUBOTA: Preporučujemo posjetu besplatnih atrakcija (napr. posjeta tvrđave Sforzesco, Casa Milan, Galleria Vittorio Emanuele II., fanshopovi milsnskih klubovova). U slučaju interesa možemo osigurati ulaznice za posjetu lokalnih atrakcija (napr. milanki Dom, opera La Scala, milanski muzej, hop-on hop-off autobus).

NEDJELJA: Individualan program. Kasnije odlazak na stadion i pratnja utakmice Inter Milan – AC Milan.

PONEDJELJAK: Odjava iz hotela (do 12:00). Nakon odjave transfer na aerodrom.

Putovanje po mjeri: Napišite nam vaše zahtjeve za prijevoz, smještaj, ulaznice, dodatni program i mi ćemo vam pripremiti ponudu točno po vašoj želji.

Mišljenje klijenata o putovanjima Inter Milan, AC Milan

Iskustva su individualna i mogu se razlikovati.

 • Učestvovao sam na ovom putovanju na utakmicu Inter-Milan. Za vrijeme putovanja nije nastao ni najmanji problem, sve je proteklo po dogovoru i planu. Pred autobusom smo dobili kovertu sa informacijama i ulaznicom. Putovali smo komfornim autobusom koji je bio opremljen savremenom opremom. Poslije dolaska u Milano metroom smo stigli do centra grada gdje je slijedio slobodan program i posjete znamenitostima. Kada je došlo vrijeme utakmice krenuli smo iz centra grada na San Siro. Događaj za pamćenje. Naelektrisana atmosfera se osjećala svuda oko stadiona. Utakmica je bila odlična, vidjeli smo 5 golova. Derbi u Milanu ima svoju čar. Tribine su bile rasprodane i zaista smo uživali svaki minut ovog putovanja. Ne preostaje nam ništa drugo nego da preporučimo fudbaltour agenciju svim ljubiteljima fudbala. Pozdrav.
  Milan Schmidt | Inter Milan-AC Milan
 • Dojam sa utakmice je bio odličan, u obe utakmice smo uživali jer smo putovali na dvomeč. Predivni Camp Nou i naelektrisana atmosfera na San Siro stadionu na utakmici Lige prvaka. Organizaciji također nema zamjerki, zadovoljni smo svim pruženim sadržajima. Radujemo se sljedećim utakmicama. HVALA!
  Jakub Zdenek | AC Milan- FC Barcelona

O klubovima

Inter Milan

Klub je osnovan 1908. godine pod nazivom Internazionale Milano nakon raskola milanskog kriket i nogometnog kluba (u kojem se nalazilo 44 članova). Grupa talijana i švicaraca bila je nesretna usred dominacije talijana u klubu AC Milan, te su osnovali Internazionale. Pristalice Intera su uglavnom pripadnici srednje i visoke klase. Inter na San Siru nastupa od 1947. godine. Iako je Giuseppe Meazza nastupao za oba kluba, veći trag je ostavio u Interu. Naziv Giuseppe Mezza koriste uglavnom navijači Intera dok navijači Milana koriste prvobitni naziv San Siro.

AC Milan

Klub je osnovan 1899. godine pod imenom Milan Cricket and Football Club od strane Engleza Alfreda Edwardsa i Herberta Kiplina. U njihovu čast klub dobiva ime Milan (kako Englezi zovu grad Milano). Biraju se crveno-crni dresovi, da bi se istakla želja, žestina i velika borbenost ekipe. U prošlosti su za AC Milan navijali pripadnici radničke klase i imigranti sa juga Italije, danas je ovaj klub jedan od najpopularnijih na svijetu. Nakon što su se Rossoneri početkom 80-ih godina našli u krizi kada su čak igrali u Serii B, 1986. godine slavni klub kupuje poznati biznismen Silvio Berlusconi. Tada počinje i nova era kluba sa San Sira. Berlusconi vuče poteze koji su Milan vratili na staze stare slave. U Berlusconijevoj eri AC Milan je osvojio osam naslova prvaka Italije, jedan kup Italije, sedam superkupova Italije, pet puta Ligu Prvaka, pet UEFA superkupova, dva Interkontinentalna kupa, FIFA svjetsko klubsko prvenstvo. Berlusconi prodaje AC Milan 2017. godine kineskom biznismenu Yonghong Li-u. Stadion San Siro je otvoren 1926. godine, stadion je sagradio AC Milan na čelu sa Pierom Pirreli-em.